Jouw SEA statistieken inzichtelijk

binnen enkele muisklikken!

Hou de grip op jouw Google Adwords campagnes.

15

Jaar ervaring

150+

Tevreden klanten

3

Unieke templates

 Google Adwords dashboard

Ons Google Adwords dashboard template is ontworpen zodat jij altijd inzicht hebt in hoe jouw SEA campagnes presteren. Het dashboard geeft jouw de inzichten die je nodig hebt. Hierbij wordt data uit Google Adwords gehaald en GA4. Het dashboard heeft een overzichtelijke lay-out en bevat de onderdelen die jij wilt weten. Zo ben je altijd op de hoogte van je campagne resultaten.

Het dashboard bevat de volgende onderdelen:

✔️ Google Adwords samenvatting
✔️ Campagne overzicht
✔️ Demografie
✔️ Apparaten
✔️ Zoekwoorden
✔️ Conversies
✔️Concurrenten

Heb je een onderdeel niet nodig, dan kan je deze pagina gemakkelijk uitzetten. Ook kan je andere onderdelen gemakkelijk aanpassen. Hier heb je geen technische kennis voor nodig.

null

Je hoeft geen expert te zijn

Geen technische kennis nodig

Duidelijk en overzichtelijke lay-out

Altijd campagne inzicht

Betaal je maandelijks voor je Google Adwords rapportage? Dan wordt het tijd om met het marketingbureau en/of freelancer om tafel te gaan. Met het dashboard kan je namelijk zien hoe jouw Google Adwords campagnes het doen. Je wilt voortaan alleen een document ontvangen hoe de campagnes verder verbetert kunnen worden. Uiteindelijk is het jouw geld dat wordt uitgegeven, wel handig om daar de grip op te houden.

In 5 stappen jouw nieuwe dashboard

Bekijk de gratis demo.

Jouw nieuwe dashboard kan je alvast bekijken! Via een gratis demo heb je de mogelijkheid om alvast rond te klikken. Zo weet je wat je koopt. Dit kan dus jouw nieuwe dashboard worden. Uiteraard wel met jouw website data!

Bestel jouw nieuwe dashboard.

Scroll naar beneden en klik op in mijn winkelwagen. Vervolgens vul je jouw gegevens in en voer je de betaling uit.

Ontvang een e-mail.

Na de betaling ontvang je een e-mail met jouw unieke Google Adwords dashboard link. In deze mail staat ook de uitleg over hoe jij jouw databronnen kan koppelen binnen een paar muisklikken.

Voeg jouw databronnen toe.

Je opent de link in een internet tabblad en vervolgens klik je op kopier dashboard. Je hebt nu de mogelijkheid om je eigen databronnen te koppelen. Hierbij moet je ingelogd zijn in hetzelfde account dat toegang heeft tot je Google Adwords data. Dit is vaak je g-mail account.

Geniet van je dashboard.

Zijn de databronnen gekoppeld? Dan is jouw nieuwe dashboard klaar voor gebruik! Heb je vragen over het koppelen, dan kunnen wij jou ook helpen! Ons team staat voor je klaar. 
€250,-

Google Adwords dashboard

✔️ 7 onderdelen

✔️ Speciaal voor jouw SEA data

✔️ Binnen 5 minuten online

✔️ Uitleg over databronnen koppelen per e-mail

✔️ Gratis hulp bij het koppelen (indien nodig)

Deze ondernemers gingen je voor..

In het verleden hebben wij wel eens Google Adwords ingezet. Elke maand kregen wij netjes een rapportage. Met dit dashboard hoef ik niet op de rapportage te wachten, maar heb ik altijd de inzichten die ik wil zien.

Redactie Slimhuis.tech
Het dashboard stond binnen 5 minuten online. De databronnen waren zo gekoppeld. Mijn campagne data was meteen inzichtelijk. Super handig en snel. Zo weet ik de kosten en wat er uiteindelijk binnenkomt.
Redactie Nolynskitchen.com
Achteraf had ik eerder de dashboarding templates moeten gebruiken. Scheelt veel tijd en de investering had ik er zo uit. Nu ben ik zelf de eigenaar van het dashboard. Kon gemakkelijk aanpassingen maken, ben er super blij mee.
Chris. S