Jouw SEO statistieken inzichtelijk

binnen enkele muisklikken!

Hou de grip op jouw organische verkeer.

15

Jaar ervaring

150+

Tevreden klanten

3

Unieke templates

 SEO dashboard

Ons SEO dashboard template is ontworpen zodat jij altijd inzicht hebt in hoe jouw website scoort in Google, ook wel het organisch zoeken genoemd of SEO. Het dashboard geeft jouw de inzichten die je nodig hebt. Hierbij wordt data uit Google Search Console gehaald en GA4. Het dashboard heeft een overzichtelijke lay-out en bevat de onderdelen die jij wilt weten. Zo ben je altijd op de hoogte van je SEO resultaten.

Het dashboard bevat de volgende onderdelen:

✔️ SEO samenvatting
✔️ Gebruikers
✔️ Demografie
✔️ Apparaten
✔️ Zoekwoorden
✔️ Posities
✔️ Conversies

Heb je een onderdeel niet nodig, dan kan je deze pagina gemakkelijk uitzetten. Ook kan je andere onderdelen gemakkelijk aanpassen. Hier heb je geen technische kennis voor nodig.

null

Je hoeft geen GA4 expert te zijn

Geen technische kennis nodig

Duidelijk en overzichtelijke lay-out

Altijd inzicht in resultaten

Betaal je maandelijks voor je SEO rapportage? Dan wordt het tijd om met het marketingbureau en/of freelancer om tafel te gaan. Met het dashboard kan je namelijk zien wat jouw organische resultaten zijn. Je wilt voortaan alleen een document ontvangen hoe de resultaten verder verbetert kunnen worden. Uiteindelijk is het jouw geld dat wordt uitgegeven, wel handig om daar de grip op te houden.

In 5 stappen jouw nieuwe dashboard

Bekijk de gratis demo.

Jouw nieuwe dashboard kan je alvast bekijken! Via een gratis demo heb je de mogelijkheid om alvast rond te klikken. Zo weet je wat je koopt. Dit kan dus jouw nieuwe dashboard worden. Uiteraard wel met jouw website data!

Bestel jouw nieuwe dashboard.

Scroll naar beneden en klik op in mijn winkelwagen. Vervolgens vul je jouw gegevens in en voer je de betaling uit.

Ontvang een e-mail.

Na de betaling ontvang je een e-mail met jouw unieke SEO dashboard link. In deze mail staat ook de uitleg over hoe jij jouw databronnen kan koppelen binnen een paar muisklikken.

Voeg jouw databronnen toe.

Je opent de link in een internet tabblad en vervolgens klik je op kopier dashboard. Je hebt nu de mogelijkheid om je eigen databronnen te koppelen. Hierbij moet je ingelogd zijn in hetzelfde account dat toegang heeft tot je Google Search Console en GA4. Dit is vaak je g-mail account.

Geniet van je dashboard.

Zijn de databronnen gekoppeld? Dan is jouw nieuwe dashboard klaar voor gebruik! Heb je vragen over het koppelen, dan kunnen wij jou ook helpen! Ons team staat voor je klaar. 

Korting loopt tot eind december!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
 €500,-
€250,-

SEO dashboard

✔️ 7 onderdelen

✔️ Speciaal voor jouw SEO data

✔️ Binnen 5 minuten online
✔️ Uitleg over databronnen koppelen per e-mail

✔️ Gratis hulp bij het koppelen (indien nodig)

Speciaal voor de overgang van Universal Analytics naar GA4 zijn al onze dashboard templates afgeprijsd! Profiteer nu!

Deze ondernemers gingen je voor..

Organisch zoeken (SEO) is cruciaal voor onze website. Door deze resultaten inzichtelijk te krijgen, heeft het ons de juiste handvaten gegeven om te bepalen welke richting we op moeten. 
Redactie Slimhuis.tech
Vroeger bekeken wij ons Google Analytics account om te kijken naar de SEO bezoekers. Tegenwoordig heb ik mijn SEO dashboard. Zo kan ik kijken of de inspanningen ook resultaat hebben.
Redactie Nolynskitchen.com
Het SEO dashboard is voor mij een eenmalige aanschaf die ik nu al lange tijd gebruik. Het maakt het makkelijker en overzichtelijker. Ben er super blij mee. Het bepaalt momenteel mijn focus gebied.
Chris S.